Over ons

Op 1 Juni 2007 opende salon Mixt-Colours Hair & Beauty Creations haar deuren.

Mixt-Colours bestaat uit Top stylisten , Junior stylisten

Er was veel vraag naar een professionele Black Hair kapsalon in Eindhoven en daar wilden wij iets aan doen.

Heel bijzonder is, is dat het een salon betreft waar alle lagen van de verschillende culturen in Nederland hier bij elkaar komen.

 

Zoals de naam ook al aan geeft voor een ieder toegankelijk. Wij zijn begin 2007, met het idee gestart om een kapsalon te creëren waar je je thuis kunt voelen. Als je binnenstapt, moet je het huiskamergevoel hebben, en dat is aardig gelukt. De mensen voelen zich al snel thuis in onze kapsalon mede door het vriendelijke personeel. Ze kunnen tv kijken, lezen, muziek luisteren en zelfs internetten net als thuis. De mensen komen graag en laten hun wensen door onze kapsters vervullen, ze gaan met een goed gevoel naar buiten, en daar doe je het voor. Onze visie is om dit uit te breiden naar meer activiteiten.

Annemarie Niekoop is de eigenaresse van Mixt-Colours. Zij heeft van huis uit veel ervaring in de Black Hair, Hairweaving, vlechten, straighten en curly dat zijn voor haar normale activiteiten en dat doet ze dan ook met alle plezier. Annemarie’s passie voor Schoonheid was op jonge leeftijd al zeer groot geweest en zij was toen al begonnen met zich te ontwikkelen hierin en met name in de black-hair. Toen het destijds niet van de grond kwam is zij een aantal jaren een totaal andere weg ingeslagen. Maar de passie voor de schoonheidsbranche was niet weg en daarom besloot ze in 2006 het nog een kans te geven. Na eerst enkele studies en praktijk kennis te hebben opgedaan en van 1 april 2006 tot 31 december 2006 eerst nog in een andere kapsalon mee te draaien besloot ze om haar eigen salon te beginnen. Zo gezegd zo gedaan. 1 juni 2007 was het dan eindelijk zover Mixt-Colours was een feit.

 

Waarom zou u kiezen voor Mixt-Colours?

Bij Mixt-Colours staan service en professionaliteit hoog in het vaandel.

 

Onder service verstaan wij:

  1. De behandelingen zijn op afspraak,dus wachttijden worden tot een minimum beperkt.

  2. Er is  de mogelijkheid tot pinnen.

  3. Op onze computers of voor de televisie kunnen kinderen zich prima vermaken en zijn daarom van harte welkom.

Onder professionaliteit verstaan wij:

  1. Wij gebruiken alleen professionele A-kwaliteits producten, zoals   Mizani, Avlon/KeraCare, Agadir argan en  Keratine. Voorafgaand van uw behandeling wordt er altijd eerst vastgesteld of de door u gevraagde behandeling geschikt is voor uw type haar.

  2. U krijgt een gedegen advies en begeleiding over het gebruik van de retail verzorgende/stylings producten.

U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden voor een vrijblijvend haar advies door een van onze Top stylisten .